Coneix el cros

GRAVI es defineix com una escola CATALANA, LAICA, DEMOCRÀTICA i PLURALISTA. Som una escola activa. El nostre objectiu principal és el desenvolupament integral de l’alumne. Aquest propòsit fa necessària la seva participació en el propi procés educatiu i la utilització de mètodes d’ensenyament actius basats en el respecte i la tolerància. També volem ser una escola oberta al nostre entorn, amb voluntat de relacionar-nos amb els nostres barris i la nostra ciutat.

Com a escola, volem fomentar hàbits saludables, volem crear espais comuns entre l’escola i les famílies, ens agrada compartir experiències amb els barris del nostre entorn. I és per tot això que hem decidit impulsar una nova experiència fora de l’horari escolar, el Cros familiar GraviCros 3×1.

Parc-Creueta-Coll.1

Gravi és una Escola Cooperativa. Però no volem que això esdevingui tan sols un model de titularitat, sinó que volem que sigui un model educatiu. És per això que entenem que les nostres activitats també han de recollir aquest esperit cooperatiu.

Una de les característiques fonamentals i diferenciadores d’aquest Cros és que es planteja com una cursa per equips. En el cas d’Educació Infantil i Primària es plantegen equips per famílies i en el cas d’alumnes d’ESO es planteja la possibilitat que no siguin estrictament unitats familiars, per garantir una major participació, però sempre per equips.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s