GraviCros 2014: Gràcies a tothom!

El passat dissabte 11 d’octubre es va celebrar la primera edició del GraviCros 3×1 al Parc de la Creueta del Coll. A partir de la proposta d’un pare de l’escola i de forma coordinada amb l’AMPA, com a escola vam anar organitzant aquesta primera edició. Des del primer moment la idea va ser fer una jornada de salut i esport, però sobretot fer-ho en equip, viure l’esport com una forma de cooperació. Per això la participació era per equips de 3 participants de diferents edats. Molts dels equips, a més, no es coneixien molt ja que es barrejaven pares i mares amb alumnes de diferents edats, però també hi van participar mestres, exalumnes i gent de fora de l’escola. Finalment la inscripció ve ser de prop de 300 participants, l’objectiu que ens havíem plantejat per aquesta primera edició.

La jornada va ser un èxit organitzatiu on va destacar el bon ambient al Parc de la Creueta del Coll i les ganes de compartir una festa. Els aplaudiments a tots els equips participants, la batucada, l’ambient des de l’escenari…però sobretot el bon humor i les ganes de compartir el dissabte al matí fent exercici van demostrar l’encert de la jornada. Això ens anima a pensar en que celebrarem noves edicions del GraviCros 3×1.

Finalment, com a comissió organitzadora, volem agrair la participació de tothom. De tot el claustre i personal de l’escola, dels nostres alumnes i de les seves famílies, i com no a l’AMPA de l’escola. Però també volem donar les gràcies a les institucions i empreses que van col·laborar per fer possible aquesta primera edició.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s