Objectius cooperatius

Gravi és una Escola Cooperativa. Però no volem que això esdevingui tan sols un model de titularitat, sinó que volem que sigui un model educatiu. És per això que entenem que les nostres activitats també han de recollir aquest esperit cooperatiu.

Una de les característiques fonamentals i diferenciadores d’aquest Cros és que es planteja com una cursa per equips. En el cas d’Educació Infantil i Primària es plantegen equips per famílies i en el cas d’alumnes d’ESO es planteja la possibilitat que no siguin estrictament unitats familiars, per garantir una major participació, però sempre per equips.

Per tant l’esperit competitiu del Cros en cap cas és individual, sinó d’equip. Això entenem que permet treballar tot un seguit de valors que no es troben en la majoria de curses esportives a casa nostra.

Per altra banda també es planteja la possibilitat de crear una bossa de participants que permetin completar els equips. És a dir potenciar que cap persona deixi de participar del Cros ple fet de no completar un equip i alhora fomentar la relació entre gent que no es coneix o es coneix molt poc, però que en canvi poden compartir l’objectiu d’una activitat esportiva.

IMG_1607

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s