Objectius de barri

L’Escola Gravi es troba en una zona fronterera entre barris dels Districtes d’Horta-Guinardó i Gràcia. Volem enfortir les relacions amb el nostre entorn obrint una activitat a la gent que hi vulgui participar. Una activitat esportiva per a tothom i a l’aire lliure que permeti la participació d’escoles del nostre entorn o de persones a títol individual. Per tant el Cros és també una activitat que l’Escola Gravi vol compartir amb els barris de l’entorn.

Per altra banda també podem considerar com a objectiu de barri el fet d’organitzar una activitat esportiva en un entorn privilegiat. Tant per la proximitat a Collserola com per la proximitat al Parc de la Creueta del Coll creiem que és important descobrir espais on es pot practicar esport a l’aire lliure i gaudir així dels avantatges d’estar a un barri del nord de la ciutat de Barcelona.

En aquest sentit creiem que el Parc de la Creueta del Coll és un magnífic espai per organitzar aquest primer Cros. El fet de ser un espai muntanyós, amb desnivells, però alhora un espai controlat, molt proper a l’escola i de fàcil accés per a tothom permet plantejar-se que és una opció bona per a l’organització i que ajuda a donar a donar a conèixer aquest parc.

A més del Parc de la Creueta considerem important poder utilitzar l’equipament esportiu del la Creueta del Coll, fet que fomenta encara més la relació de l’escola amb entitats del nostre entorn.

IMG_9145_11

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s