Objectius de salut

Per definició, l’esport ha de ser participatiu i ha d’estar a l’abast de tothom. Els valors que han de transmetre són els de l’esforç i la superació, la solidaritat i la participació, la responsabilitat… I cal que sigui divertit. Tanmateix, és notori que en la societat actual el sedentarisme representa un seriós problema de salut pública per la població infantil, juvenil i adulta. Sobrepès, diabetis, colesterolèmia, hipertensió,…

D’altra banda, l’educació en els hàbits saludables és necessari que es faci de forma transversal (escola, família, agents de salut) amb la col·laboració de tots els estaments implicats i de les institucions.

L’educació per la salut forma part del dia a dia de l’escola Gravi. Des de les activitats programades a l’Àrea d’Educació Física, com a les xerrades puntuals que s’organitzen. Des de lectures sobre temes de salut a la definició del menú escolar. L’activitat esportiva i els hàbits saludables són elements fonamentals d’una educació integral. És per això que creiem que més enllà de totes les activitats esportives que es fan dins de l’horari lectiu i en horari extraescolar, valia la pena iniciar una nova experiència esportiva adreçada al conjunt de la comunitat educativa. Una activitat de foment d’hàbits saludables on es combini la competició esportiva amb altres hàbits saludables com per exemple l’alimentació saludable.

DSC07401_____

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s